Mottónk: „Ha kell, újragyártjuk a világot!”

Beszerzés

Magas raktárunk elkészültét kővetően jelenlegi és leendő ügyfeleink számára kívánunk raktározási szolgáltatást nyújtani.
A kereskedelmi forgalomba elérhető legmodernebb raktározási rendszer kerül telepítésre fejlesztést követően elkészült raktárunkban. Igény szerint szeparáltan történő tárolást is meg tudunk oldani.

Mindezek mellet még széles beszállítói kacsoltunknak köszönhetően speciális anyagok alkatrészek beszerzésében is van lehetőségünk.
Biztos Ön is találkozott már azzal a problémával mint több cég is, hogy a beszerzési folyamatok túl hosszú ideig tartanak. Rengeteg hasznos időt emészt fel a megfelelő minőségű és mennyiségű alkatrész , segédanyag felkutatása, ezek beszállításának megszervezése, és hogy a megrendelt termék határidőre beérkezzen. Ezt a feladatot átvállaljuk az Önök cégétől . Folyamatosan bővülő kapcsolati rendszerrel rendelkezünk, és számos beszállítóval van jelenleg is napi kapcsolatunk. Így cégének csak azzal kell foglalkoznia ami igazán fontos . A beszerzési folyamatokat a már kialakított rendszerünkkel elvégezzük, azaz felvesszük a kapcsolatot a megfelelő beszállítóval és a kért specifikációnak megfelelő terméket beszerezzük. A beszállítás előtt erről személyesen meggyőződünk, ha megfelelő a beszállítandó termék minősége és mennyisége, akkor kerül beszállításra az Önök cégéhez.

Amit kínálunk

  • Beszerzési folyamatok menedzselése
  • Gépek,berendezések,gyártósorok beszerzése, szállítása, telepítése
  • Kereset alkatrészre, segédanyagra több ajánlat bekérése
  • A legjobb minőség felkutatása legjobb ár arányába
  • Kért határidőre beszállítás a megjelölt átvételi pontra.

Beszerzéseink kiterjednek kifejezetten az iparban használt nehéz gépekre, tisztító berendezésekre, kompresszorokra, emelőberendezésekre

Kínálatunkban megtalálható a Woma, Atlascopco, Pontain, Stalowa wola teljes palettája

Akciós ajánlatunk:

Woma mosóberendezés

 

EcoMaster Mk3-250 Volvo

Gyártó: Woma GmbH

Származási ország: Németország

Gyártási év:2017

Max vízszállítás:18l/min

Egyéb információ:

Kényszerkenésű hajtókar és keresztfejek optikai és elektromos  felügyeleti rendszer,Fogaskerék olajszivattyú integrált víz/olaj hőcserélővel

További részletekért kérem vegye fel a kapcsolatot velünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Fobutech Component Production Kft.

3527 Miskolc, Vitéz utca 7.

+36 70 882 31 89

info@focopro.com

  

 

© 2017 Fobutech Kft. Minden jog fenntartva. | Impresszum

Weboldal készítés: